esplanadi | Makuelämyksiä
40
post-template-default,single,single-post,postid-40,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Makuelämyksiä

qode interactive strata

03 Oct Makuelämyksiä

Vuoden Viiniksi 2014 on valittu chileläinen Castillo de Molina Pinot Noir 2011. Kyseessä on kalpeanoranssinpunainen viini, jonka miellyttävässä ja rypäleelle tyypillisessä tuoksussa on mansikkaa, marjaisuutta ja tammea. Vuoden Viinit -kilpailun raadin mukaan punaviinin sopivan hapokas maku vastaa tuoksua ja siinä aistii rypäleelle tyypillisesti pieniä, punaisia marjoja. Raati kehuu voittajaviiniä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, jossa on pitkä jälkimaku.

Nyt myös meillä!

No Comments

Post A Comment