esplanadi | Syksy tuo uudet maut maailmalta
17
post-template-default,single,single-post,postid-17,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Syksy tuo uudet maut maailmalta

qode interactive strata

04 Oct Syksy tuo uudet maut maailmalta

Tule tutustumaan makumaailman ihmesiin! Syksyllä ravintolamme tarjoaa sinulle ja ystävillesi ennennäkemättömiä herkkuja. Oletko koskaan maistanut ranskalaisia äyriäisiä ranskalaisella ammattitaidolla valmistettuna? Tule kokemaan jotain täysin uutta mistä et ole ennen kuullutkaan. Tarjoamme jatkuvasti kauden uusimpia uutuuksia maailmalta. Haluamme olla ravintola-alan edelläkävijä Suomessa.

Far far away, behind the word

No Comments

Post A Comment